Senaste inläggen

Av Frida Tjernberg - 26 april 2013 05:44

Lizzy är lite lustig ibland när valparna ska äta, hon lägger sig på rygg så att alla valparna kommer åt att äta. Denna gång var det bara lilla svarta tiken som nappade på den idén men det ser rätt roligt ut när alla 7 valparna ska äta samtidigt.
Valparna ja, de börjar gå omkring några steg i taget, inte så långt ännu och de ramlar ofta omkull. Men man märker att de börjar intressera sig lite för omvärlden, igår hade jag en lång puss stund med Herr Lila <3

ANNONS
Av Frida Tjernberg - 22 april 2013 23:36

Imorgon blir valparna 2 veckor gamla och idag var Jannika här och fotade dom små sötnosarna <3 Alla har nu öppnat ögonen och jag tror att det kan uppfatta vissa ljud. Några är väldigt rörliga och speciellt Herr Lila som redan kan ta några vingliga steg på 4 ben. Jag tycker verkligen att det här kullen är tidiga med det mesta och det kommer nog inte vilja stanna i lådan alltför länge tror jag. Lizzy tar hand om de små jätte bra fortfarande. Man hör nästan aldrig ett pip från valplådan. Än vaktar hon dom när både människor och hundar kommer på besök men det blir bättre ju äldre valparna blir. Här kommer lite bilder på de små:


             

ANNONS
Av Frida Tjernberg - 22 april 2013 00:26

Nu går det äntligen att lägga spår i skogarna runt Stockholm efter denna snörika vinter. Dahlia var först ut med att testa för säsongen och det var en mycket ivrig liten fröken som drog iväg i skogen och löste spåret jätte fint :)


Valparna växer som bara den. Nästan alla har nu öppnat ögonen och de försöker sig på att gå några steg, men det är ännu på mycket vingliga ben. De går upp fint i vikt och Lizzy är fortfarande en super morsa som håller rent och sköter om dom jätte bra. Hon vill ännu inte att obehöriga ska komma i närheten av valparna, varken människor eller hundar men det börjar nog släppa snart. Det brukar göra det ju äldre valparna blir.


 

Av Frida Tjernberg - 19 april 2013 23:01

Hade skrivit ett långt inlägg häromdagen men det har tydligen försvunnit.
Hur som helst så är valparna 10 dagar nu och Fröken svart har börjat öppna sitt ena öga lite. Snart har de gjort det allihop och sedan dröjer det inte länge förrän de är uppe på benen :)
Lägger upp de bilder som försvann i förra inlägget. Överst en bild på Svart med sitt lilla öga

Av Frida Tjernberg - 14 april 2013 22:32

Nu har valparna blivit 5 dagar gamla! Jag har varit borta lör och sön på MH (mentalbeskrivning, mer om detta kommer imorgon) och vad de vuxit sen igår morse. Var knappt att jag kände igen dom. Alla ökar stadigt i vikt varje dag och känns väldigt pigga och fina.

Av Frida Tjernberg - 11 april 2013 23:06

Nu är valparna två dagar gamla. Alla har gått upp över sin födelsevikt nu. De brukar ofta gå ner första dagen för att sen börja öka för varje dag. De är fortfarande tysta och nöjda. Lizzy vill fortf inte lämna dom och får äta sin mat i lådan. Och rastningen sker på ett par minuter, sen fort in igen!
Nedan är det Herr Rosa som äter

Av Frida Tjernberg - 10 april 2013 20:07

Valparna är nu 1 dag gamla och de är så lugna, tysta och fina. Lizzy är en fantastisk mamma som tar hand om dom på bästa sätt. Hon vill inte ens lämna lådan för att äta och självklart får hon maten serverad i den :)
Nedan några söta bilder på mor och barn <3

Av Frida Tjernberg - 9 april 2013 17:45

Herr Röd
Fröken Blå
Herr Gul
Herr Grön
Herr Lila
Fröken Svart
Herr Rosa

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se