Senaste inläggen

Av Frida Tjernberg - 4 april 2013 16:10

Är det för Lizzy idag. Imorse var tempen 38,1 och nu när jag tog den nyss 37,2. Man tar tempen innan de ska valpa för att ha en aning om när det ska starta, för tempen brukar nämligen gå ner till 36 ungefär och då brukar det bli valpar inom ett dygn. Dock kan den pendla lite upp och ner de sista dagarna så det är lite tidigt att säga om det är något på gång eller inte. Lizzy mår iaf bra och åt sin mat imorse :) dock tycker hon det är jobbigt att ligga ner så favorit positionen är på rygg med magen uppåt <3 sen har hon svårt att vända sig tillbaka också. Inte lätt att vänta valpar inte.

ANNONS
Av Frida Tjernberg - 3 april 2013 21:10

Idag är det 58 dagar sen Lizzy blev parad och valparna kan komma när som helst. En tik är dräktig 58-63 dygn så just nu får jag hålla mig hemma mestadels av tiden. Ibland går det fort när det sätter igång. Lizzy är iaf pigg och glad även om det går ganska långsamt på promenaderna just nu.
Här är en bild jag tog igår på tjockisen

ANNONS
Av Frida Tjernberg - 1 april 2013 23:19

Idag har Dahlia varit på utställning i München med sin fodervärd Jannika! Resultatet blev strålande då hon gick hela vägen från juniorklassen och blev Bäst i rasen! Hon blev även bästa junior och fick junior cert! Inte illa av en så ung hund, dessutom var det inga dåliga hundar hon mötte utan bl.a en från Chelines. Nu behöver hon ett cert till för att bli junior champion. Tusen tack för att du visar och trimmar henne så fint!

Av Frida Tjernberg - 30 mars 2013 16:03

Idag har vi varit på Kistamässan en snabbis på utställning. Resultaten var väl inte fantastiskt bra men Rebus vann iaf sin klass med CK och en fin kritik. Novas dotter Dixie var också med och kom trea i juniorklassen, dock utan CK.

Åkte hem snabbt efter att det var klart eftersom jag hade de andra hundarna hemma. Lizzy har det rätt jobbigt nu och måste ut även på natten och göra sina behov. Förhoppningsvis kommer valparna nästa helg redan så hon slipper bära på dom mer. Ska bli spännande att se hur många det är i lilla magen <3

Nedan är en bild på Dixie som jag tog efter utställningen idag.

Av Frida Tjernberg - 28 mars 2013 22:18

För några dagar sen hämtade jag hem lilla Lizzy från Sundsvall. Det är nu ca 1 1/2 vecka kvar och hon är rätt så stor. Jag gissar på att det är iaf 4 valpar i magen, kanske fler ändå!

Av Frida Tjernberg - 26 mars 2013 19:28

Ska börja med att säga att min mobil har gått sönder vilket har gjort att jag förlorat alla mina telefonnummer. Ni som har kontaktat mig om valp hör av er igen så jag får era nummer!Lizzy  


Med Lizzy som är dräktig är det bara bra. Hon är fortfarande kvar hos sin foderfamilj men kommer till mig två veckor innan valpning. Har fått en bild tagen när det gått fem veckor och visst syns det att hon ör dräktig! Tuttarna är rejält stora och hon har en liten kula på magen

Av Frida Tjernberg - 26 mars 2013 19:25

Mycket har hänt sen sist. Vi har parat Lizzy för ca 3 veckor sen och imorse fick jag rapport från Lizzys matte att hon inte velat äta sin frukost. Kan det vara första tecknet på valpar i magen tro? Hoppas på det iaf :) Om ett par veckor borde vi veta säkert om det är något.Rebus  


Vi har hunnit med två utställningar i år. Först ut var Göteborg som det här året bjöd på 3-dagars inomhusutställning. Bäst gick det för Rebus som blev BIS 3 junior på fredagens SSPK utställning och på lördagen 3bh med sitt första svenska cert. Sedan har jag och Yvonne hunnit med en resa till Tallinn. En jätte trevlig resa på en kanonfin båt, sunkit hotell och en alldeles fantastiskt bra utställning. Rebus drog längsta strået genom att bli BIR! Bailey blev 3bh med cert och därmed estnisk champion. Nova blev 2bt med cert och cacib och estnisk champion. En alldeles fantastisk resa alltså.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se