Alla inlägg den 22 april 2013

Av Frida Tjernberg - 22 april 2013 23:36

Imorgon blir valparna 2 veckor gamla och idag var Jannika här och fotade dom små sötnosarna <3 Alla har nu öppnat ögonen och jag tror att det kan uppfatta vissa ljud. Några är väldigt rörliga och speciellt Herr Lila som redan kan ta några vingliga steg på 4 ben. Jag tycker verkligen att det här kullen är tidiga med det mesta och det kommer nog inte vilja stanna i lådan alltför länge tror jag. Lizzy tar hand om de små jätte bra fortfarande. Man hör nästan aldrig ett pip från valplådan. Än vaktar hon dom när både människor och hundar kommer på besök men det blir bättre ju äldre valparna blir. Här kommer lite bilder på de små:


             

Av Frida Tjernberg - 22 april 2013 00:26

Nu går det äntligen att lägga spår i skogarna runt Stockholm efter denna snörika vinter. Dahlia var först ut med att testa för säsongen och det var en mycket ivrig liten fröken som drog iväg i skogen och löste spåret jätte fint :)


Valparna växer som bara den. Nästan alla har nu öppnat ögonen och de försöker sig på att gå några steg, men det är ännu på mycket vingliga ben. De går upp fint i vikt och Lizzy är fortfarande en super morsa som håller rent och sköter om dom jätte bra. Hon vill ännu inte att obehöriga ska komma i närheten av valparna, varken människor eller hundar men det börjar nog släppa snart. Det brukar göra det ju äldre valparna blir.


 

Ovido - Quiz & Flashcards